MAJKA NOŽEM POSEKLA DETE NAKON ŠTO SU JOJ ONI POKUCALI NA VRATA? Komšije otkrile detalja užasa iz Niša!
Hitna pomoć, Foto: RINA

strašno!

MAJKA NOŽEM POSEKLA DETE NAKON ŠTO SU JOJ ONI POKUCALI NA VRATA? Komšije otkrile detalja užasa iz Niša!

Komšije otkrile jezivu istinu

Objavljeno:

Majka troje dece (20) iz okoline Niša juče je nožem tri puta posekla svoje dete (6) nakon što je navodno, nadležni Centar za socijalni rad pokušao da joj privremeno oduzme preostalo dvoje dece, jer se treće dete već nalazi u hraniteljskoj porodici.

Kako Kurir saznaje, od komšija koji žive u ovoj niškoj mahali, nasilje u porodici dogodilo se juče oko 16.30 sati.

- Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje dece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu, s obzirom da njihova majka koja je inače dugogodišnji zavisnik i pored svih upozorenja i šansi koji je navodno, dobila od nadležnog centra nije popravila svoje ponašanje, oni su se odlučili na takav korak. Naime, kada je videla zaposlene radnike centra potpuno je izgubila razum, uz pretnje, psovke i agresivno ponašanje dograbila je nož i isekla svoje šestogodišnje dete po leđima - kažu za Kurir komšije koje su se u tomn trenutku našli na mestu nezapamćenog incidenta.

Niko nije mogao da je obuzda. Oduvek smo pričali da je džaba što joj radnici centra pružaju šansu i priliku da se popravi, kao ona sama ne želi da se promeni, i ta deca su se smao patila. Na kraju je u očajničkoj predstavi povredila dete koje je ona rodila. Užas.

Kako su nam dalje objasnile pojedine komšije, oni nisu sigurni da je u pitanju nož.

- Neko kaže da je u pitanju neko sečivo koje je imala na stolu, a neki da je nož. Ko će ga znati, ono što se dogodilo je jezivo. Treba je zatvoriti i izlečiti - rekle su neke od njenih poznanika.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog krivičnog dela nasilja u porodici. Osumnjičena majka nakon incidenta je privedena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Bonus video:

05:09

KO JE SLOBA SNAJPER KOGA JE ŠPANSKA POLICIJA UHAPSILA U MALAGI? Mladen Radulović: Pobegao iz kućnog pritvora, MUČIO SUPARNIKE...

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.